≡ Menu

Tag del i din egen fest med catering

Har du nogen sinde deltaget i en fest, hvor værten havde så travlt med at sørge for maden, at festen gik helt i stykker? Undgå at det sker for dig. Lad et gourmet catering firma sørge for maden, så du kan være 100 procent nærværende, når din familie og dine venner sammen skal fejre livets store begivenheder.

Selvgjort er velgjort. Det har været devisen for rigtig mange mennesker, der gennem årene selv har lavet maden til de fester, de har holdt. Og maden bliver da som ofte også rigtig god, men nærværet har en tendens til at gå tabt. For i virkeligheden kommer man jo ikke til moster Annas 50 års fødselsdag for at se, om hun stadig kan lave mad til 48 mennesker. Man kommer for at fejre moster Anna sammen med hende og hendes nærmeste familie og venner.

Derfor er catering til private fester et populært valg. Men den rigtige catering løsning får man nemlig en glad og nærværende vært, der har tid og overskud til sine gæster, uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.

Catering kan nemlig sagtens være gourmetmad. Bare man ser sig godt for, når man skal vælge sin leverandør. Og der er leverandører nok at vælge imellem, så uanset om du vægter økologi, grøn mad, sund mad eller bare rigtig lækker mad, så er der med garanti et catering firma, der matcher dine behov.

Meget mere end suppe steg og is
Mange forbinder desværre stadig catering med meget traditionel og måske lidt gammeldags festmad. Men sådan behøver det på ingen måde at være. Uanset om man har brug for catering til en privat fest eller til et firma arrangement, så er det muligt at finde et cateringfirma, der leverer lige præcis den vare, man efterspørger.

Catering kan nemlig være så meget mere end traditionel festmad. Det kan også være spændende og eksotiske buffeter, lækre tapas arrangementer, en appetitvækkende brunch, et hyggeligt grill buffet catering arrangement eller noget helt femte. Det er i sidste ende dig, der bestemmer hvad der skal på menuen, når du inviterer til fest, og langt de fleste cateringfirmaer er helt med på at sammensætte en menu, der passer til lige netop dine ønsker og behov.

Og hvem siger, at den 50 års fødselsdag absolut skal holdes om aftenen med kalv stegt som vildt, brune kartofler og waldorfsalat? Den rigtige måde at fejre den begivenhed på kan lige så vel være en hyggelig brunch for hele familien, hvor børnebørnene får lov at tumle rundt og hygge sig og stemningen er afslappet og hyggelig. Alle mennesker og alle familier er forskellige, så selvfølgelig er deres fester det også.

Catering – også når der ikke er fest
Catering bliver som oftest brugt, når der er noget at fejre. Men i virkeligheden kan konceptet med god mad udefra være lige så nyttig i en række andre sammenhænge. Cateringfirmaer kan blandt andet levere sunde frokostordninger til virksomheder, de kan levere forplejning til begravelser, mad til skolearrangementer og meget mere.
Durlevs Gourmæt leverer en fantastisk catering buffet i København og omegn og de kan stærkt anbefales.

I virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænsen. Har du en travl hverdag, men nyder du alligevel at have venner på besøg engang imellem, så drop indkøbene, madlavningen og alt det, der gør, at en vennemiddag blive en udfordring frem for en glæde. Bestil gourmet-catering og nyd den gode mad og samværet med dine gæster i stedet – evt. med en brunch buffet en hverdag i København – for at stresse rundt i køkkenet. Det gør aftenen bedre for både dig og dine venner – der jo i virkeligheden kommer for at være sammen med dig. At I så samtidig får mulighed for at nyde et fantastisk måltid uden stress og jag – det er bare en ekstra bonus. Dejlig bruch buffet